Hahnenklee

Hahnenklee Harz
Stavkirken i Hahnenklee

Hahnenklee, beliggende på en solrig bakke på 600 til 726 meters højde, er et kursted, med ingen passerer trafik og en bydel den historiske og kongeby i Goslar (Verdens Kulturarv af UNESCO).

Seværdighederne i Hahnenklee omfatter blandt andet er den nordiske stavkirke, bygget af træ, af skaberen af "Berlin operetten" Paul Lincke gravsted, svævebanen til den 726-meter høje bjerg Bocksberg og anlæg i Oberharzen Vand Management System, en 16. til 19 Århundrede op ordninger for at omstille og opbevare vand (siden 2010 et UNESCO Verdens Kulturarv).

Omkring feriestedet vil du finde smukke vandre-og vandreruter med fikseskove, enge og søer. Selv bjerget "Bocksberg" tilbyder mange muligheder for at være tæt på naturen. Enten du klatre til fods, for eksempel ved at gå på godt afmærkede præmie væk "Liebesbankweg" eller bruge komfortabelt svævebanen til toppen for at se storslået panoramaudsigt til Harzen.

Hahnenklee – Vores Anbefalinger

For eventyrer, aktiv feriegæster: Bike Park Hahnenklee, Volksbank Arena (mountainbike trails i Oberharzen), vandreruter rundt om i Harzen.

For romantikere: langs den Liebesbankweg (premium vandrerute) en omhyggeligt konstrueret vandrerute til i skov, enge og søer.

For de interesserede i historie: Nordisk stavkirke (på tysk: Stabkirche), til Paul-Lincke-monumentet (skaberen af den Berlin opera), faciliteter i Øvre Harzen Water hylde, en i det 16. til det 19. århundrede op ordninger aflede og lager vand (siden 2010 et UNESCO Verdens Kulturarv).

For dem, der søger afslapning: kurstedet park (ved Kranich-Sø) med smukke grønne områder og flade vejene, skoven badesøen på Kuttelbacher søen.

For nature venner: vores direkte sti adgangen til at gå for eksempel Oberforster-Müller-vejs (Kørestolsegnet ) med masser af informationstavler om Harzen, Bocksberg bjerg svævebane (kørsel på 726 m høje Bocksberg bjerg med fantastisk udsigt til Harzens bjerge).

Til fans af vintersport: alpint skiløb og snowboarding på alle niveauer gennem fire alpine skråninger, to elevatorer og en børnelift; langrend ski muligt af to løjper med 11 km i længden og en øvelse løjpe i kurstedet park, en naturlig is rink for skatere, det oplyste komplet 1,5 km lang kælkebakke i Hahnenklee giver ekstra sjov i sneen.

Restauranterne i Hahnenklee er forskellige og tilbyder asiatisk, italiensk og tysk mad.

Det nye projekt i Hahnenklee kaldet "ErlebnisBergBocksberg" tilbyder for eksempel den længste sommer kælkebane i Nordeuropa, at have en pause og spise den nye Bocksberg bjerghytte og avancerede faciliteter til vintersport. For mere information, besøg webstedet for ErlebnisBergBocksberg.

Det omkringliggende område i Harzen har smukke seværdigheder og attraktioner også. Bare have et kig i vores indtryk. Vi vil gerne informere dig lokalt også.

"Highlights 2014"