Welkom
in de Harz

Geniet van uw verblijf in een rustige omgeving, direct aan de hoge bos en hebben een mooi panoramisch uitzicht op de Bocksberg of het dal van Granetal.

Apartment in Hahnenklee im Harz Ferienwohnung mit Blick auf den Bocksberg Erholung im heilklimatischen Kurort Hahnenklee Frühjahrsimpression der Residenz Bocksberg-Blick 2 Frühjahrsimpression der Residenz Bocksberg-Blick 2 Frühjahrsimpression der Residenz Bocksberg-Blick 2 Frühjahrsimpression der Residenz Bocksberg-Blick 2 Residenz am Bruenneleweg im Fruehjahr Haus St. Florian mit Zugang zur Harzarena Haus St. Florian mit Zugang zur Harzarena

Vakantie-appartementen in het midden van de natuur

Een verblijf in mooi ingerichte en moderne appartementen, zodat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten in de hoger gelegen Harz (Oberharz), ten zuidwesten van Goslar in het kuuroord Hahnenklee.
Onze fantastische locatie biedt u rust en ontspanning, midden in de bossen van het nationale park De Harz. Er zijn verschillende mooie wandel- en fietsroutes. In het centrum van Hahnenklee vindt u onder andere een supermarkt, leuke restaurants, de Bocksberg kabelbaan en de Noordse Staafkerk, en dat alles binnen een straal van ongeveer 500 meter. Ook andere bezienswaardigheden in de Harz zijn vanuit Hahnenklee makkelijk te bereiken.
De appartementen, op een zeer rustige locatie (geen doorgaand verkeer) en met het prachtige uitzicht op de berg Bocksberg, of het verre Granetal bieden u de perfecte gelegenheid om bij te komen van de stress van het alledaagse leven, door heerlijk uit te rusten of door een actieve vakantie.

Onze appartementen in Hahnenklee

Ferienwohnung Haus am Brünneleweg Hahnenklee

Haus am Brünneleweg

Individuaal ingerichte 1 – tot 3-kamer appartementen voor 1 tot maximaal 5 personen.


meer info

Ferienwohnungen Bocksberg-Blick Harz Hahnenklee

Bocksberg-Blick 1

Mooie comfortabele 2-kamer appartementen voor 1-4 personen.


meer info

Fewos im Harz Hahnenklee mit Bocksberg-Blick

Bocksberg-Blick 2

Gezellig 1 - tot 1 ½-kamer studio's voor 1-3 personen.


meer info

Ferienapartments Bocksberg-Blick Hahnenklee im Harz

Bocksberg-Blick 3

Prachtig ingerichte woningen voor een luxueuzer verblijf, voor 2-6 personen.

meer info

Ferienapartments Bocksberg-Blick Hahnenklee im Harz

House St. Florian

Spacious apartments
suitable for 2-8 people.

More Info